Toplista: A hét legnézettebb filmjei

(2017. február 6-12.)

2017/02/15. - írta: desmondwallace

(Múlt heti listák.) Ezúttal két film is áttörte a félmilliós határt, ráadásul az Anyád napja 18-49-ben is elég szépen teljesített az RTL Klubon. A TV2 Az elvarázsolt dollárral tudta összeszedni a legtöbb nézőt, de a Madagaszkár pingvinjei se panaszkodhatnak.

anyad_napja.jpg

18-49-ben - a két országos kertévé mellett - a Film+ és a Cool is delegált egy-egy filmet a TOP 10-be. Előbbi a Nagyfiúkkal került a listára, míg az RTL-es sorozatcsatorna a Jégvarázzsal került a legnézettebb filmek közé. A két toplistát a tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

A hét legnézettebb kábelcsatornás műsorai

(2017. február 6-12.)

2017/02/15. - írta: Jasinka Ádám

(Az előző hét) Véget ért a Sztárban sztár +1 kicsi, így visszatértek a klasszik kábeles számok, azaz a viszonylag alacsony értékek. A zenés show-műsor fináléja azonban nem csak ezt, hanem az RTL-es dominanciát is magával hozta. Bár korábban is az RTL Klub holdudvarába tartozó adók voltak többségben, most kifejezetten megdöbbentett, hogy a legnézettebb húsz kábeles produkcióból csak egyetlen egy volt olyan, amit nem RTL-adón vetítettek. A Jóban Rosszban mellett a többi helyet a Film+, a Cool TV és az RTL2 osztotta el maga között. A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

kabeleslistanagyfiuk.jpg

Tovább Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb sorozatai

(2017. február 6-12.)

2017/02/14. - írta: Jasinka Ádám

Az előző héthez képest nem sok változás történt. A teljes lakosság körében a legnézettebb sorozat most nem A mi kis falunk lett, viszont elsőségét a célközönségnél meg tudta őrizni. Sokan nem tértek vissza a második epizódra, de még így is pazar számokat kapáltak össze az RTL Klubnak. Ahogy azt már láthattátok, a hét vesztese a Castle lett. A teljes lakosságban 4, a célközönségnél viszont csak egy helyet zuhant hátra a toplistában.

agymenok.jpg

Sokat esett vissza a Cobra 11 is, köszönhetően az alacsonyabb nézettségű felvezetésének, A mi kis falunknak. A legnagyobb lépést az Agymenők tette, négy pozíciót javított a premier részével az előző heti eredményéhez képest. A teljes lakosság és a célközönség toplistáját a továbbra kattintva találjátok.

Tovább Szólj hozzá!

A hét nyertese/vesztese

(2017. február 6-12.)

2017/02/13. - írta: Jasinka Ádám

Az előző előtti héten nem volt kérdés, A mi kis falunk nyert. A múlt héten viszont rezgett a léc, de a hatalmas előrelépés miatt megadtuk a zöld nyilat a Duna veterán game-showjának, a Magyarország, szeretlek!-nek, ugyanis a Sztárban sztár (+1 kicsi) kiesésével visszavette hétvégi pozícióját. A több mint 400 ezres nézettség pedig jót tett az utána futó Kártyavárnak is, így Kevin Spacey most elugrott a felé száguldó piros nyíl elől.

A lefelé tartó szimbólum így Castle-t találta el, aki nem elég, hogy múlt héten újfent szünetre vonult, de mindezt igen botrányos nézettséggel tette. Eddig stabilan a Halálos fegyver volt az RTL Klub legkevésbé nézett heti sorozata, de ezt megirigyelhette Castle, mert alávágott Riggséknek. Meg is kapta érte a piros nyilat.

hetnyertesevesztese2.jpg

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása