A hét nyertese/vesztese

(2017. február 6-12.)

2017/02/13. - írta: Jasinka Ádám

Az előző előtti héten nem volt kérdés, A mi kis falunk nyert. A múlt héten viszont rezgett a léc, de a hatalmas előrelépés miatt megadtuk a zöld nyilat a Duna veterán game-showjának, a Magyarország, szeretlek!-nek, ugyanis a Sztárban sztár (+1 kicsi) kiesésével visszavette hétvégi pozícióját. A több mint 400 ezres nézettség pedig jót tett az utána futó Kártyavárnak is, így Kevin Spacey most elugrott a felé száguldó piros nyíl elől.

A lefelé tartó szimbólum így Castle-t találta el, aki nem elég, hogy múlt héten újfent szünetre vonult, de mindezt igen botrányos nézettséggel tette. Eddig stabilan a Halálos fegyver volt az RTL Klub legkevésbé nézett heti sorozata, de ezt megirigyelhette Castle, mert alávágott Riggséknek. Meg is kapta érte a piros nyilat.

hetnyertesevesztese2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarnezettseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3012254408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása