Toplista: A hét legnézettebb filmjei

április 10-16.

2017/04/24. - írta: desmondwallace

Tegnap szerettem volna kitenni ezt a bejegyzést, de a blogmotor nem akarta, a bevezető sorokat is megírtam, de az elszállt, így most nem kommentálom a toplistákat, amelyeket - szokás szerint - a tovább mögött találtok.

Tovább
Címkék: toplista
Szólj hozzá!

Petőfi TV: múlt heti nézettség

április 10-16.

2017/04/22. - írta: desmondwallace

(12. heti nézettség.) Most is a Petőfi TV hétköznap esti műsorairól hoztam nézettségi adatokat, amelyek között már ott van az Én vagyok itt című műsor is, amely nézettségileg nem lóg ki a sorból a csatorna műsorai közül.

supernatural_1_evad.jpg

Az látszik, hogy leginkább a Tuti gimi jött be a Petőfi TV-nek, leghektikusabban pedig az Odaát teljesít. Néha szinte senki se nézi, máskor viszont több nézőt vonz, mint a Holnap tali! A konkrét számokat a tovább mögött találjátok.

Tovább 1 komment

A tél legnézettebb sorozatai

Károlyék lenyomták Szulejmánt

2017/04/18. - írta: desmondwallace

Az elmúlt évszak érdekesebb volt, mint az előzőek, ami annak köszönhető, hogy a magyar nézők kifejezetten igénylik a magyar sorozatokat. A mi kis falunk jött, látott és győzött. Szulejmán csak messziről szemlélte, hogy a pajkaszegiekre támaszkodó nézősereg mellett már nem is olyan impozáns a foteljanicsárok száma. A török szultánnak tehát be kellett érnie a második hellyel.

a_mi_kis_falunk_1_03_02.jpg

18-49-ben A mi kis falunkat a Válótársak követi, ami talán még beszédesebb, mint a teljes nézettségre vonatkozó számok. Az importált sorozatok között továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a török sorozatok, a célközönségnél pedig az RTL Klub amerikai krimijei.

A listában csak a heti sorozatok szerepelnek, a legnézettebb epizódjukkal. A toplistákat a tovább mögött találjátok.

Tovább Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

2017. április 3-9.

2017/04/14. - írta: desmondwallace

Kimaradt pár hét az elmúlt időszakban, de most újra itt vagyok az elmúlt hét legnézettebb filmjeivel. Április első hetében elég alacsonyan szálltak a filmes nézettségek - teljes nézettségben nem is akadt tíz film a heti TOP 50-ben. Csak a Delfines kaland 2-nek sikerült félmillió nézőnél többet leültetnie a képernyők elé.

a_nemzet_aranya.jpg

18-49-ben viszont A nemzet aranya sokadik ismétlése lett az első. Jól ismételhető film A miniszter félrelép is, ami egy hatodik helyet hozott a Dunának teljes nézettségben. A két toplistát a tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

VB-selejtező: Portugália - Magyarország

2017/04/02. - írta: desmondwallace

Múlt szombaton Lisszabonban lépett pályára a magyar válogatott. Sajnos a portugálok simán verték a magyar csapatot, nézettségben viszont az M4-nél nem volt nézettebb csatorna szombat este. Az alábbi nézettség csak a konkrét mérkőzésre vonatkozik (20:37-22-36), tehát nincs benne a stúdió.

2017.03.25. Portugália - Magyarország: 994e (25,6% SHR), 18-49: 416e (27,2% SHR)

Címkék: foci M4
Szólj hozzá!

Petőfi TV: múlt heti nézettség

március 20-25.

2017/04/01. - írta: desmondwallace

A múltkor már láthattátok, hogy hogyan kezdett a Petőfi TV-n a Tuti gimi és az Odaát. Most megnézhetitek, hogy múlt héten hogyan muzsikált a csatorna hétköznap esti kínálata. Ezúttal viszont már a Holnap tali!-ról is hoztam adatokat.

holnap_tali.jpg

Az biztos, hogy az alábbi számok elé gyengének számítanak egy országos csatornán, de ezekre a sorozatokra hosszútávon is építhet a csatorna, szóval következő hónapokban eldől, hogy jó befektetésnek bizonyulnak-e, vagy ideje lenne átgondolni a csatorna jövőjét. A konkrét számokat a tovább mögött találjátok.

Tovább 5 komment