Így muzsikál a Petőfi TV-n a Tuti gimi és az Odaát

2017/03/26. - írta: desmondwallace

Március 8-án kissé frissültek a Petőfi TV hétköznapjai, hiszen ekkor indult a csatornán a Tuti gimi és az Odaát első évada. Az első részekről kaptam nézettségi adatokat az MTVA-tól, ami alapján az látható, hogy a Papás-Babásnál jobban indult a gimisek közszolgálati karrierje.

tuti_gimi_s1.jpg

Persze egy országos csatornán ezek se túl életerős számok, de a Petőfi TV-n nem könnyű nézettségileg maradandót alkotni. Az Odaát teljesítménye viszont egészen katasztrofális a késő esti órákban, de egy jó darabig még műsoron lesz, szóval van esélye erősödni. A konkrét adatokat a tovább mögött találjátok.

Tovább 2 komment

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

március 13-19.

2017/03/25. - írta: desmondwallace

Ezúttal a legnézettebb film (A Karib-tenger kalózai 3) félmillió nézőt se tudott összeszedni, az élmezőnyt viszont továbbra is az RTL Klub filmjei teszik ki. A Bűnvadászok teljesítménye dicsérhető, hiszen vasárnap délután hozott olyan számokat, hogy felférjen a dobogóra.

a_karib-tenger_kalozai_3.jpg

A Gravitáció viszont csak éppen befért a TOP 10-be, bár 18-49-ben azért előkelőbb pozícióba került, de egy premierfilm több nézőt érdemelne. A Mozi+-on viszont szépen hozott a Terminátor: Genisys. Érdekesség még, hogy ezúttal a Duna TV is delegált két filmet a TOP 10-be, ami egyértelműen március 15-nek köszönhető. A két toplistát a tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

március 6-12.

2017/03/18. - írta: desmondwallace

Az RTL Klub dominanciája megkérdőjelezhetetlen. Továbbra is uralják a filmes toplistákat (na meg a többit is), a Nagyfiúk pedig sokadszorra (pár hete a Film+ adta) is hozzák a szép számokat a csatornának.

nagyfiuk.jpg

Adam Sandler viszont nem csak ezzel a filmmel, hanem A cipőbűvölővel is elvarázsolta múlt héten a magyar nézőket. Érdekesség, hogy ezúttal a Duna TV is tudott filmet delegálni a TOP 10-be, Indiana Jones viszont csak 18-49-ben verekedte be magát a legnézettebb tíz film közé. A konkrét toplistákat a Tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

Így nyitott a Papás-Babás a Petőfi TV-n

2017/03/12. - írta: desmondwallace

A Petőfi TV nem arról híres, hogy tömegeket ültetne a képernyők elé. Az elmúlt hetekben talán megindult valami fiatalítás a csatornánál, amelynek a Papás-Babás lehetett az első jele. Vajon hány néző volt kíváncsi erre a premierre?

papas-babas_1_01.jpg

Az első négy részről sikerült nézettségi adatokat szereznem az MTVA-tól, amely az derül ki, hogy nem sokan kapcsoltak az M2-re, az idősebbek pedig nem. is maradtak a folytatásra. A konkrét adatokat a Tovább mögött találjátok.

Tovább 1 komment

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

2017. február 27. - március 5.

2017/03/11. - írta: desmondwallace

Múlt héten szerényebb nézőszámokkal büszkélkedhettek a filmek. Az animációs alkotások nem mentek rosszul, leginkább a L'ecsó dicsérhető, de hatszázezer nézőt egyik alkotás se tudott összeszedni.

lecso.jpg

Kábelről a Szupercella mozgatta meg a  legtöbb nézőt, de túl sok izgalmat most egyik toplista se rejt magában. A két toplistát a Tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

2017. február 20-26.

2017/03/05. - írta: desmondwallace

A Nász-ajánlat megunhatatlan. 2015-ben és 2016-ban is a nézők egyik kedvence volt Magyarországon, és úgy tűnik, hogy 2017-ben se lesz nélküle éves nézettségi lista. Gyakorlatilag ellenfele se akadt múlt héten.

nasz-ajanlat_01.jpg

Az RTL Klub dominanciája jól látszik a listákon, a TV2 csak a TOP 10 második felében bukkan fel, kábelfrontról pedig csak a Film+ tudott felkerülni a 18-49-es listára. A két toplistát a Tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb sorozatai

(2017. február 20-26.)

2017/03/04. - írta: Jasinka Ádám

Ettől a héttől rövid szünetre vonult a Halálos fegyver, és bár a nézettsége nem nevezhető kirívóan jónak, azért érdemes szót ejteni arról a tényről, hogy zsinórban két hete lépked feljebb a sorozatok ranglétráján, és a múlt héten teljes lakosságban az egykori éllovast, a Dr. Csontot is megelőzte.

sorozatok_halalosfegyver.jpg

Az egészen döbbenetes, hogy alig volt mozgás a listában, és inkább a hátsó traktus cserélődött. Az első ötös hetek óta meg se moccan. Mind a teljes lakosságban, mind a célközönségnél ugyanaz az öt sorozat trónol az élen, akik két hete is, és mondanom sem kell, hogy mind RTL-es produkció. A TV2 a török sorozatokkal képviselteti magát, az erős középmezőnyben, viszont ennyi. Az alsó részlegbe pedig betört a Duna, és a hullámok egészen eláztatták a toplista "lábát". A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

Tovább Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása