A hét nyertese/vesztese

(2017. február 20-26.)

2017/02/27. - írta: Jasinka Ádám

Az idei Oscar-gála is hozott magyar sikert, így zsinórban kétszer örülhettünk az Akadémia díjának. Deák Kristóf rövidfilmje, a Mindenki a jelölés után nem sokkal több helyre is felkerült, és ingyen meg lehetett nézni, most viszont a köztévé is levetítette a hajnalban Oscar-díjjal jutalmazott filmet. Mondanom sem kell, nagyon nagy sikerrel.

Összességében közel 400 ezren figyeltél a Mindenkit, a 18-49 évesek körében pedig megduplázta az előtte futó Magyarország, szeretlek! nézettségét. A hét vesztese szintén egy Dunás produkció, ugyanis A Bagi-Nacsa Show katasztrofális eredményt produkált és alig 170 ezren figyelték a műsorukat csütörtök este.

hetnyertesevesztese4.png

Szólj hozzá!

Tippelde: Hogyan nyitnak a TV2 új műsorai?

2017/02/26. - írta: Jasinka Ádám

Jövő héttől, azaz február 27-től áll át tavaszi, jó pár korábbi beidegződéssel szakító műsorrendre a TV2, és minden hétköznap este más és más tartalmat kínálnak majd. Zömében saját gyártásokat. Ez pedig nagyon merész, és rendkívül kockázatos lépés. Emiatt különösképpen érdekes lesz, melyik produkciót hány néző is követi majd. Nézettséggel foglalkozó oldal lévén nem maradhat ki az előzetes esélylatolgatás, amibe most Ti is beleszólhattok!

tippelde_tv2.png

Összegyűjtöttük az újonnan induló műsorokat és egy kis szavazásra hívnánk benneteket. A mi tippjeink vegyesek, Desmond szerint 400 ezer felett nyit majd Jakupcsek Gabriella műsora, én viszont optimistább vagyok, és magasra lövök a 700 ezer fölötti tippemmel. A Detektív Bt. - A nyomozócsalád lutri, mert elsülhet jól is, mint a Magánnyomozók, de zakózhat akkorát is, mint a Zsaruk, szóval a 400 ezer környéke a premierrel talán meglehet. A továbbra kattintva találjátok a szavazásokat, kíváncsian várjuk, Ti mire tippeltek.

Tovább Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

2017. február13-19.

2017/02/25. - írta: desmondwallace

(Múlt heti listák.)  Múlt héten a Tűzgyűrű dominált a filmek között, és a dobogóra is csak olyan alkotás tudott felkerülni, amelyet az RTL Klub adott. A TV2 most nem igazán rúgott labdába. Hiába szerepel több filmjük is a TOP10-ben, egyik se hozott olyan nézettséget, amelyre felkapná a fejét az ember.

tuzgyuru.jpg

A Beépített szépséget viszont megilleti a dicséret, hiszen teljes nézettségben a Film+-szal tudott felkapaszkodni a hatodik helyig.A két toplistát a tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

A hét legnézettebb kábelcsatornás műsorai

(2017. február 13-19.)

2017/02/25. - írta: Jasinka Ádám

(Az előző hét) Milyen érdekes. Egykoron a Coolos sorozatismétlések hasítottak, most pedig mennyire visszaestek a nézettségek. Igaz, a heti nyertes Film+ sem tud már 400 ezres eredményt produkálni, de ne vegyük el azért a siker élét, hiszen a Beépített szépség vasárnap este háromszázezer nézőt ültetett a képernyők elé.

kabeleslistabeepitett.png

A Jóban Rosszban míg tavaly év végén folyamatosan megmutatta, mennyire nem volt jó döntés kábelre száműzni, most nem hozza a korábbi számait, bár a SuperTV2-n így is a legnézettebb produkció, nem is kevéssel. A TV2 portfólió-frissítésének legnagyobb sikere a Mozi+, amely a kábeles toplista 50 helyéből kilencet megszerzett, és úgy tűnik, hogy hosszú távon is tényező tudott maradni. Bár a top 20-as listára nem került be, mindenképpen említést érdemel a Lucifer, amely hosszú idő óta most először mutat magáról nézettségi adatokat. A toplistát a tovább mögött találjátok.

Tovább 1 komment

Toplista: A hét legnézettebb sorozatai

(2017. február 13-19.)

2017/02/22. - írta: Jasinka Ádám

Az előző héthez képest nem sok változás történt. A teljes lakosságban konkrétan ugyanaz a négy sorozat áll az élen, 18-49-ben pedig a dobogó közel ugyanaz. Mivel a Castle újfent szünetre ment, ezért egy-egy helyet majdnem mindenki javított vagy rontott, de a legnagyobb előrelépést teljes lakosságban a Cobra 11 tette, míg a célközönségnél a Cool-os sorozatok távollétében a Jóban Rosszban ugrott előre 5 pozíciót. A legnézettebb TV2-s sorozat a Fatmagül lett, míg a fiatal felnőttek már A szultánát részesítik előnyben. Az RTL Klub dominanciájáról pedig a heti adatok során már értesülhettetek.

kabeleslistalucifer.png

Azt pedig csak érdekességként említeném meg, hogy a Lucifer előző heti részét 111 ezren nézték, melyből 18-59 év közötti néző 91 ezer volt. Azaz a nagyon fiatalok és a nagyon idősek közül összesen 20 ezren kapcsoltak csak az ördögi nyomozásra. A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

Tovább Szólj hozzá!

A hét nyertese/vesztese

(2017. február 13-19.)

2017/02/21. - írta: Jasinka Ádám

Az RTL Klubnál éles váltásra adták a fejüket, és talán amiatt, hogy a TV2-re érkezik az Egymás szemében, az újabb családegyesítő műsor, úgy döntöttek, a Keresem a családom már tavasszal visszatér a képernyőkre. A hűvös és komor novemberi estéken remekül működött a műsor, ezért is volt számomra kérdés, hogy a télből kifelé tartó időben hogyan fogadják majd az emberek ezt a témát. A válasz: elképesztően jól.

hetnyertesevesztese3.png

Lilu műsora ugyanis berobbant, és magasabb eredménnyel kezdte a tavaszi évadát, mint a tavaly őszit. Ezzel könnyen nyerte volna a házon belüli csatát, de A mi kis falunk ellen egyelőre senki sem tud mit felmutatni. A hét vesztese pedig a Megtört szívek lett, amelynek legutóbbi részében olyan titokra derült fény, amely alapjaiban kavarja meg a kapcsolati hálót. A nézők viszont most elpártoltak a szériától, és a Gasztroangyal válogatás adása nem csak 18-49-ben, hanem teljes lakosságban is verte a török produkciót.

Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb filmjei

(2017. február 6-12.)

2017/02/15. - írta: desmondwallace

(Múlt heti listák.) Ezúttal két film is áttörte a félmilliós határt, ráadásul az Anyád napja 18-49-ben is elég szépen teljesített az RTL Klubon. A TV2 Az elvarázsolt dollárral tudta összeszedni a legtöbb nézőt, de a Madagaszkár pingvinjei se panaszkodhatnak.

anyad_napja.jpg

18-49-ben - a két országos kertévé mellett - a Film+ és a Cool is delegált egy-egy filmet a TOP 10-be. Előbbi a Nagyfiúkkal került a listára, míg az RTL-es sorozatcsatorna a Jégvarázzsal került a legnézettebb filmek közé. A két toplistát a tovább mögött találjátok.

Tovább
Címkék: toplista filmek
Szólj hozzá!

A hét legnézettebb kábelcsatornás műsorai

(2017. február 6-12.)

2017/02/15. - írta: Jasinka Ádám

(Az előző hét) Véget ért a Sztárban sztár +1 kicsi, így visszatértek a klasszik kábeles számok, azaz a viszonylag alacsony értékek. A zenés show-műsor fináléja azonban nem csak ezt, hanem az RTL-es dominanciát is magával hozta. Bár korábban is az RTL Klub holdudvarába tartozó adók voltak többségben, most kifejezetten megdöbbentett, hogy a legnézettebb húsz kábeles produkcióból csak egyetlen egy volt olyan, amit nem RTL-adón vetítettek. A Jóban Rosszban mellett a többi helyet a Film+, a Cool TV és az RTL2 osztotta el maga között. A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

kabeleslistanagyfiuk.jpg

Tovább Szólj hozzá!

Toplista: A hét legnézettebb sorozatai

(2017. február 6-12.)

2017/02/14. - írta: Jasinka Ádám

Az előző héthez képest nem sok változás történt. A teljes lakosság körében a legnézettebb sorozat most nem A mi kis falunk lett, viszont elsőségét a célközönségnél meg tudta őrizni. Sokan nem tértek vissza a második epizódra, de még így is pazar számokat kapáltak össze az RTL Klubnak. Ahogy azt már láthattátok, a hét vesztese a Castle lett. A teljes lakosságban 4, a célközönségnél viszont csak egy helyet zuhant hátra a toplistában.

agymenok.jpg

Sokat esett vissza a Cobra 11 is, köszönhetően az alacsonyabb nézettségű felvezetésének, A mi kis falunknak. A legnagyobb lépést az Agymenők tette, négy pozíciót javított a premier részével az előző heti eredményéhez képest. A teljes lakosság és a célközönség toplistáját a továbbra kattintva találjátok.

Tovább Szólj hozzá!

A hét nyertese/vesztese

(2017. február 6-12.)

2017/02/13. - írta: Jasinka Ádám

Az előző előtti héten nem volt kérdés, A mi kis falunk nyert. A múlt héten viszont rezgett a léc, de a hatalmas előrelépés miatt megadtuk a zöld nyilat a Duna veterán game-showjának, a Magyarország, szeretlek!-nek, ugyanis a Sztárban sztár (+1 kicsi) kiesésével visszavette hétvégi pozícióját. A több mint 400 ezres nézettség pedig jót tett az utána futó Kártyavárnak is, így Kevin Spacey most elugrott a felé száguldó piros nyíl elől.

A lefelé tartó szimbólum így Castle-t találta el, aki nem elég, hogy múlt héten újfent szünetre vonult, de mindezt igen botrányos nézettséggel tette. Eddig stabilan a Halálos fegyver volt az RTL Klub legkevésbé nézett heti sorozata, de ezt megirigyelhette Castle, mert alávágott Riggséknek. Meg is kapta érte a piros nyilat.

hetnyertesevesztese2.jpg

Szólj hozzá!